Bestellen

Bedrijfswagen Velgen

Bestellen van velgen en banden gaat in de webwinkel van Bedrijfswagen Velgen zeer eenvoudig. U voert uw bedrijfswagen gegevens in om een mooie set velgen uit te zoeken. Heeft u uw velgen gevonden dan heeft u de optie om een set banden uit te zoeken welke al voor u zijn voorgeselecteerd op juiste pasvorm en loadindex (heeft u een extra verzwaard of speciaal model let u dan op de juiste gegevens of neem contact met ons op).

Banden

Bedrijfswagen Velgen biedt u met zorg geselecteerde kwalitatieve banden aan die qua maat juist zijn voor onze velgen.

Onze selectie geeft u keuze uit banden waarvan wij zeker weten dat deze correct passen en juist zijn voor uw bedrijfswagen met betrekking tot bijvoorbeeld de laadindex.

Als u een band heeft uitgekozen heeft u de keuze om deze op uw velgen of kant-en-klaar onder uw bedrijfswagen te laten monteren met onze montageservice.

U kunt er ook voor kiezen de banden los mee te laten versturen zodat u ze zelf of bij uw garage kan laten monteren.

Bij aanschaf van banden is de bandenmontage op uw gekochte bedrijfswagen velgen set kosteloos bij de prijs inbegrepen. U kunt ons volledige banden aanbod bekijken in onze showroom.

Accessoires

Wanneer u bedrijfswagen velgen koopt bieden wij u 10% korting aan op de accessoires die u in de zelfde bestelling aanschaft en voor uw bedrijfsauto merk en type worden aangeboden.

Denk hierbij aan een bullbar, sidebar of een paar roofrails en deze kunt u via de betreffende opties bij uw bedrijfswagen velg selecteren en bestellen.

roofrails-volkswagen-t5-t6-aluminium-2

Bedrijfswagen Velgen Verzenden

Verzenden of zelf afhalen

U heeft bij Bedrijfswagen Velgen de keuze om uw velgen bij ons af te halen inh onze showroom of professioneel verpakt door ons te laten versturen.

Als u al uw opties heeft aangevinkt kunt u bestelling in uw winkelwagentje doen en op de afreken pagina wordt u verder geleid door het betaal proces.

Leveringstijd

Na betaling wordt uw bestelling gereed gemaakt voor verzending. Afhankelijk van uw bestelling en gekozen opties is de levertijd tussen 3 en 7 werkdagen.

Veel plezier bij het bestellen van uw bedrijfswagen velgen!

Bedrijfswagen Velgen Bezorging