Inruilen Gebruikte Velgen

Gebruikte velgen

Bedrijfswagen Velgen biedt u de mogelijk uw oude gebruikte velgen in te ruilen bij de aanschaf van een nieuwe set velgen.

Als u uw nieuwe bedrijfswagen velgen in werkplaats komt laten omwisselen bekijkt onze expert de staat van uw gebruikte bedrijfswagen velgen en doet u een eerlijk prijsaanbod om ze van u over te nemen.
U kunt uw oude velgen eventueel ook zelf te koop aanbieden op onze velgen marktplaats website: Gebruikte Velgen

Logo Gebruikte Velgen

Gebruikte-velgen.nl

Gebruikte-velgen.nl is opgericht in 2016 en richt zich op de gebruikte velgen en bandenmarkt. Omdat er nog geen website is waar alle mogelijk passende velgen in een keer zichtbaar zijn voor u zijn wij gaan nadenken over dit concept.

Om ervoor te zorgen dat u een zo groot mogelijk keuze aan producten krijgt, werken wij met diverse gerenommeerde autobedrijven uit heel Nederland. Alle bedrijven die op onze website gebruikte velgen aanbieden zijn dan ook getoetst en beoordeeld op betrouwbaarheid.

gebruikte-velgen_over-ons

Visie

Gebruikte-velgen.nl wil een zo transparant en duidelijk mogelijke website neerzetten voor iedereen die gebruikte velgen wil kopen. Zowel voor klanten die een betaalbare winterset wil hebben voor de wintersport, de hobbyist die zijn auto wat wil opleuken als wel voor de fanatieke “Tuner” die gebruikte A-merk velgen voor onder zijn heilige koe wil kopen.

Missie

Gebruikte-velgen.nl streeft ernaar de website zo in te richten dat iedereen ook zonder enige technisch kennis binnen een paar klikken een juiste gebruikte velgenset kan vinden voor hun auto zonder bedolven te worden onder allerlei ingewikkelde velgen jargon termen zoals bijvoorbeeld steekmaten, naafdiameters en ET waarden.