Velgen & banden montage

Bedrijfswagen Velgen Montage Service

Montage service

Bedrijfswagen Velgen zorgt voor de juiste montage van de velgen onder uw bedrijfsauto.U kunt uw velgenset professioneel door ons laten verpakken en verzenden.

Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze Bedrijfswagen Velgen Showroom en werkplaats om uw velgen onder de auto te laten monteren door een van onze specialisten.

Uw gekochte bedrijfswagen velgen worden gemonteerd en uw banden eventueel overgezet door onze monteur in onze werkplaats. Uiteraard beschikken wij over de nieuwste apparatuur voor het monteren en balanceren van uw wielen.
Bedrijfswagen Velgen werkplaats velgen montage

Montage banden op velgen

Op uw bij Bedrijfswagen Velgen bestelde velgenset en banden zijn de montagekosten van de banden op de velgen en het balanceren ervan inbegrepen bij de aankoop prijs.

U krijgt dus bij het bestellen van velgen samen met banden automatisch uw bestelling gemonteerd en gebalanceerd bij u thuis bezorgd.

Uw gekochte bedrijfswagen velgen worden gemonteerd en uw banden eventueel overgezet door onze monteur in onze werkplaats.

Uiteraard beschikken wij over de nieuwste apparatuur voor het monteren en balanceren van uw wielen.
Bij het bestellen van uw bedrijfswagen velgen heeft u de mogelijkheid onze velgen en/of banden montage services als optie aan te geven voor de hieronder weergegeven tarieven.
VELGEN & BANDEN MONTAGE SERVICEPrijs
4x velgen met nieuwe banden demonteren & monteren op bedrijfswagen * €29,95
4x eigen banden monteren & balanceren op nieuwe velgen ** €69,95
4x eigen banden demonteren, monteren & balanceren op velgen *** €89,95
4x banden/velgen demonteren + monteren & balanceren eigen banden + monteren op bedrijfswagen **** €119,95
* Geldt alleen bij aanschaf velgen met banden en afhalen bestelling met bedrijfswagen. ** Geldt alleen bij aanschaf velgen zonder banden en afhalen bestelling met losse oude banden. *** Geldt alleen bij aanschaf velgen zonder banden en afhalen bestelling met losse oude velgen met banden. **** Geldt alleen bij aanschaf velgen zonder banden en afhalen bestelling met bedrijfswagen met oude velgen met banden.
Bedrijfswagen Velgen Montage Service